Függőhíd

Budai Lánchíd bevezetése Budai Lánchíd egyfajta felfüggesztett kábelrendszer bridge, az acél boksszal tagként, lehetnek kifejtett acél jellemző a magas húzószilárdságú teljesen-ban egy nagy span, elsősorban a span a széles folyó, a bay és a canyon, birtoklása a...

Termék részletek

Budai Lánchíd bevezetése

Függőhíd Bailey, egyfajta felfüggesztett-kábel-rendszer híd, ahol az acél boksszal tagjai, lehet kifejtett acél jellemző a magas húzószilárdságú teljesen-ban egy nagy span, elsősorban a span a széles folyó, bay és a canyon, gyors szerelés, előnyeit birtokló rövid építési idő, és a híd alkatrészek többször használható A kalibráló hossza 60-300 m-re igazítani.

Budai híd, mint fő gerenda, a kábelek és a torony áll.

Budai Lánchíd fő gerenda

Fogadunk el Budai híd, mint a fő gerenda függőhíd. A Budai híd egy olyan típusú hordozható, előregyártott, rácsos tartós hidak. Ez fejlesztette ki a brit világháború idején katonai használatra, és látta, hogy széles körben használják a brit, mind az amerikai katonai műszaki egységek.

A Budai híd volt igénylő speciális szerszámok sem nehéz berendezések össze előnyeit. A fa és acél híd elemek kicsi és könnyű ahhoz, hogy a szállított teherautók, és felemelte a helyére kézzel, anélkül, hogy a használata egy daru. A hidak volt elég erős ahhoz, hogy tartályok. Bailey hidak továbbra is széles körben használt építőmérnöki építési projektek és ideiglenes átkelőhelyek, a ragadós száj- és járműforgalom.

A sikert Bailey híd volt egyedülálló moduláris, és az a tény, hogy egy lehet összeszerelni minimális támogatással nehézgépek. Legtöbb, ha nem az összes az előző minták, a katonai híd szükséges daru, hogy szüntesse meg az előre összeszerelt hidat, és alacsonyabb a helyére. A Budai rész készült standard acél ötvözet, és elég egyszerű, hogy számos különböző gyárakban készült részeket lehet teljesen cserélhető. Minden egyes alkatrészt is végzett egy kis számú ember, amely lehetővé teszi a hadsereg mérnökök, hogy könnyebben és gyorsabban, mint korábban, előkészítve az utat, a csapatok és a beszerzések halad mögöttük. Végül a moduláris felépítés lehetővé tette a mérnökök építeni minden hidat olyan hosszú és olyan erős, mint szükséges, duplájára vagy háromszorosára fel a támogató oldalsó panelek, vagy folytatták szakaszokon.

Vizsgálat