Haza > Hírek > Tartalom

Gyorsítsa fel a nemzetközi normák elfogadását jelentős berendezések

Jul 23, 2015

Szabványosítási munka Kína elektromos berendezések ipari Szövetség négyszer ülésén a Bizottság tagjai konferencia 2008 elektromos berendezések ipari szabványosítási munka tartott konferencia április 9-12-én. Ez felgyorsítja a nemzetközi normák elfogadását, előírások, ami elektromos berendezések ipari technológiai fejlődés egy új szintre a témát, a nagy állami tulajdonú vállalatok, vállalkozások szintjének növelése, a tudományos kutatóintézetek, valamint közel 70 elektromos mezőt a nemzeti szabványosító műszaki Bizottság és a technikai bizottság képviselőinek a lelke szerint országos konferencia szabványok elfogadása tekintetében , 2008 jellegüket prioritások tárgyalt elősegítése.

A találkozó ipar figyelmet. Kombinált Kína meglévő gazdasági fuss rendszer, Lu yansun a beszédében hangsúlyozta tudomány fejlődése nézetek útmutató munkát szabványosítás, és javasolt négy pont elvárja, hogy: használják a nemzetközi szabványokat kell a teljes vizsgálat érvényesítése, a nagy kísérlet adatainak eljuttatott, nem vak be; javítja a határidős szex-fejlesztésű szabvány, arra törekszik, hogy a standard is kell időszakban igazítani piaci és a technológiai fejlesztés; nemzetközi erőfeszítéseket diskurzus jobb, aktív, nemzetközi titkára és elnöke medve munka; együttműködési kapcsolat jól standard és képzett értékelése.

Ő hangsúlyozta, hogy a szinkron standard és a tudományos kutatás, továbbra is előmozdítja a fő színtere, hogy teljes játék, a vezető vállalatok a fő szerepet a fejlesztés fő színtere annak érdekében, hogy független innovációs képességének erősítése ipar technológiai fejlődés támogatására.

Másodszor, gyorsítsák fel a szabványos támogatása, az energiatakarékosság és emisszió csökkentési. Megalakult kormány által vezetett, vezető vállalatok, kutatóintézetek és a szabványok Bizottság fogja szorosan, szabványos mechanizmus segítségével támogassák az energiatakarékosság és emisszió csökkentési.

Harmadik, hogy a nemzetközi szabványok és előírások felülvizsgálata érdekében a nemzeti szabványok által javasolt a Bizottság 3 100 %-os célok és egy 95 %-os célok elfogadása ütemének felgyorsítása. Felgyorsítása a nemzetközi szabványok elfogadása és az ipar nemzetközi versenyképességének fokozására elektromos szabványok fejlesztését.

Négy vezető vállalatok, mint a társadalmunk, a hangsúly a áttörés a nemzetközi szabványoknak, az energiatermelő berendezések területén.

Öt a szabványügyi szervek munkájának finanszírozottak, a hangsúly a nagy berendezések számos, jelentős ipar műszaki szabványosítási Bizottság, a szabványügyi munkacsoport munkájának.

Hat csatorna, hogy vizsgálja meg a szabványoknak fejlesztési támogatás, finanszírozás továbbra is javítani az üzleti befektetési mechanizmusa a legfőbb szerv, és csomagtartó-on azokat a szabványalkotó szervezeteket, a standard készlet, a szabvány felülvizsgálatát, a nemzetközi szabványosítási tevékenységekkel és helyi kormányzatok, Keresek egy széles körű politikai és finanszírozási támogatás kommunikáció erősítése.