Haza > Hírek > Tartalom

Képzett, "Miért kábel érte konszekutív vissza

Jul 23, 2015

Nemrégiben, kábel gyártója, Jiangsu megüt visszatér egy sor Ausztrália vásárló, követően visszatért a tétel 88,000 m solar kábel március került sor egy 66.000 m vissza áprilisban, visszaküldés okát véletlenül tépi a kábel külső köpenye telepítés során.

Kapcsolat a PV napenergia rendszer összetevő és kulcseleme az inverter, fotovoltaikus kábel mindig zord környezeti feltételek használatához kell viselnie a magas hőmérséklet, UV sugárzás, ózon, drasztikus változásokat a hőmérséklet és a kémiai erózió. Eközben a telepítés és a karbantartás során kell is ellenáll a nyomás, hajlító, feszültség, és a nyújtás és erős hatást. Fotovoltaikus kábel nem csak jó elektromos tulajdonságok, köpeny is magasabb követelményeket támasztanak a hő-, vegyi- és mechanikai jellemzői, és ezek erős jellegét meghatározza és kábelek szigetelés és burkolva, a minőségi anyagok és a feldolgozási technológia, a határozat. Ha a kábel köpeny erő elég, kábel szigetelése sebezhető, a kár, hogy befolyásolja az élet, a kábelek és még a teljes Naprendszer, súlyos rövidzárlat történik, vagy is okoz a tűz és a személyi sérülés. Ahhoz, hogy a minőségét exportáló kábelek megfelelnek standard, Changzhou, speciális kábel termelő vállalatok, exportáló kábelek előtt mintát küldeni az ügyfél kijelölt egy világhírű vizsgáló ügynökségek nemzetközi szabványoknak, a projekt egészére kiterjedő vizsgálat, termék teljesítménye, időjárás, környezet és mechanikai teljesítmény mutatók állnak a szabványok, termékeink fogadtak el az erre vonatkozó tanúsítvány megszerzésére. De végül felhasználó építési vezetékeket Ausztrália a található, huzalozása Shi véget ér a kell majd magtok sor elválasztó kell Hou újra és a rendszer a terminálkiszolgáló-kapcsolat, és a kábel-két cikk core párhuzamos vonal közötti kapcsolat design rossz, csatlakozási pontok túl vastag kábelezés és túl szűk, mivel nincs professzionális eszköz kiegészítő művelet tényleges működését , kettős magtok szétválasztása Shi mentén csatlakozási pontok az oldalsó könny ápolási szettek, hogy nagyon könnyű, ami a kábel központi vonal szigetelő réteg baleset csupasz, vezetett segítségével Shi létezik rejtett, így egész kötegelt áruk volt az összes visszaadott biztonsági.

Miért tanúsítás, által minősített termék végül elszenvedett visszatér? Jiangsu elnökség, ellenőrző- és növény-egészségügyi zárlat talált a vizsgálat, vizsgálati követelmények és nem meríti a termék követelményeknek, különösen, néhány különleges követelmények, különleges alkalmakkor és környezetekhez. Fent a core vezetékek kábel kapcsolat pont nem szerepel a standard, persze, nem rendelkezik a megfelelő cikk a teszt, és a követelmények nem meglepő. Hazai és külföldi gyártói, a műszaki követelményekkel csatlakozási pontok, nem ugyanaz, különböző vastagság- és szélességkülönbségek paraméter értéke, de a legtöbbjük nem veszik figyelembe a mező kábelezési specifikus környezeti és beépítési, elkerülhetetlenül volt vizsgálat és tanúsítás, "minősített" termék nem használható, végül szenvedett vissza lehet küldeni.

Ez a teszt karantén ágazat emlékeztette kapcsolódó vállalati: a legnagyobb kedvezményes termékek export kockázat, kivéve szigorúan szerint kapcsolódó behozatal ország vagy a nemzetközi szabványok és a termékek, az aláírt szerződés Qian is kell előzetes, és a külföldi vevői tele kommunikáció, részletes ért termékek felhasználásának környezeti és a felhasználási, legjobb előtt elküldött küldött minta próba, próba az ügyfél által minősített Hou pecsét minta , ismét pecsét minta a termelési és szállítási, mint-hoz csinál mind megfelelnek standard, eleget customer követelményeinek, használ-hoz elkerül "minősített" termék tapasztalat vissza egy kényelmetlen helyzet, szükségtelen gazdasági veszteségek csökkentése.