Haza > Hírek > Tartalom

Grid-típusú híd keret ipari környezetben alkalmazásáról

Jul 23, 2015

Végig a hazai szokások az ipari környezetben a zárt híd (más néven Groove doboz), a különféle kábelek vagy ellenőrzés összehangolása kábel, míg az Európában és más országokban, forradalmian új bridge-the-grid-típusú híd keret segítségével nagyon gyakori

Amikor a híd rács, a cég, Franciaország kabofei CABLOFIL kell hivatkoznia. Nevezhetjük alapítója rács híd, az új híd, nem csak Európában, és az univerzális alkalmazás a felhasználók egyre inkább az ázsiai-csendes-óceáni piac az elmúlt években, különösen az élelmiszer-, ital-növények, erőművek, ipari üzemek, a nehézipar és a más ipari környezetekben.

Mit jelent az új híd? Ez, mint a hagyományos zárt a híd, hogy milyen előny? Itt van egy kabofei rács tálca a képviselők nem összehasonlítás

Először is nyitott rács kábel a híd úgy, hogy minden gyökerei témához, teljesen szabályozás vezetékeket projekt minőségének, meghibásodás esetén a jövőben, lehet gyorsan határozza meg a kábelt a problémát és megfelelő intézkedéseket

Másodszor a nyitott rács tálca lehetővé teszi, hogy bármely pontjáról, amely könnyen csatlakoztatható a különböző gépek és berendezések, véletlenszerűen szeretné módosítani a kilépő pont, és ez könnyű és rugalmas, és lehet lovas tetején a gyártóberendezések alatt, mintegy, könnyen elsétálhat a gép, a középső, a gyártási vonalon, összeszerelő sorok telepíteni.

Harmadszor a kabofei alkalmas a különböző létesítmények, anélkül, hogy egyéni összetevők, mint a hajlító, póló, kereszt, szűkítő, és így tovább. Ezek a különleges összetevők találhatók az építkezésen, egyenes szegmensek híd segítségével egyszerű eszközök (fogók) közvetlenül, és segít használók-hoz rövidít idő tervezése és telepítése. Ezen túlmenően az új struktúra is jobban ellenőrzött kábelek, jövőbeni tartás és frissítési idő is nagyon egyszerű.

Végül erős, tartós és biztonságos. Kabofei grid-típusú híd keret készült kiváló minőségű acél drótból hegesztett össze, kabofei híd a legnagyobb globális teszt-híd, a a legkönnyebb súlya használók-val a legerősebb csapágy előadás. Cink bevonata és galvanizálás, Felületkezelés, kabofei híd mellett is kiváló minőségű fertőtlenítő eljárással 304 L és 316 L rozsdamentes acél-sorozat, sós permetet vizsgálatok felület, élettartama végefelé pedig háromszor-négyszer szer a nyers rozsdamentes acél, még mostoha környezetben tudja biztosítani a hosszú távú tartósság.

Mindent összevetve ez forradalmi rács tálca, ipari projektek tervezők, szerelők és a végfelhasználók számára a nagy kényelem, úgy véli, a hazai piac elmélyítésének a tudatosság és megértés ez új termék, ez a híd alkalmazásának fog terjedni.