Haza > Hírek > Tartalom

Üveg kábel híd főbb pontok aggodalomra ad okot, a telepítés befejezése után

Jul 23, 2015

Minőségi előírások megállapításáról szóló immobilizáció híd, vízszintes még függőleges, ésszerű fedezésére nem sarkok. Ügyes illesztő szorosan, sarok, sarok, t-csatlakozó megfelelően feszes, csatornák és a szennyezés-mentes. Tartók és hangers legyen méltányos, rögzített kemény és sima. Vonal átkelés közben a gerendák, falak, padló, üveg tálca ne kerüljön a halál az épületben. Slot elektromos berendezések szorosan csatlakozik, és a kitettség nélkül. Híd meghatározó egyenes vízszintes vagy függőleges, egyenes és squareness eltérések nem haladhatja meg az 5 mm-es.

Termékvédelem, a közlekedés és a híd egymásra kell a vonatkozó rendelkezéseknek, ügyeljen arra, hogy a nedvesség és a foltokat. Nagy széklet használatakor legyen óvatos, ne nyomja meg a falak és ajtók az épület. Szennyeződés-hajlamos telek (mint a motortérben, elektromos tengelyek, stb.) híd ügyeljen arra, hogy ellenőrizze, időben felfedezték pótolniuk kell ecsettel festék.

Megjegyzés, amikor közel víz és klíma légcsatorna, figyelmet kell fordítaniuk félre szigetelő réteg álláspontját. Szabvány építőipar építőipari kell a padló vagy egy része, és után vizsgálat és mérnöki érintett nagy felületek és elektromos függőleges drót kábel tengely építésének megkezdése előtt a biztos jóváhagyása esik védelmi intézkedéseket kell szinkronizálni építési vonal. Szennyezett rozsdás híd, meg kell tisztítani, mielőtt drót kábel, zárójel, weld kell azonnal festett rozsdamentes festék.