Haza > Hírek > Tartalom

Az első lyuk T távolsági a tizenegyes-a Szovjetunió a Budai híd építése

May 27, 2017

Július 22-én, Côte d'Ivoire Su Bulei erőmű sikeresen befejeződött a tizenegyes csatorna híd első furat könnyűszerkezetes konkrét kiöntés. A projekt tulajdonosa, a felügyeletet ellátó mérnök, az Elefántcsontpart nemzeti autópálya iroda és a projektvezetők osztály tanúi ebben a fontos pillanatban, és az építési minőség és a híd építése folyamatban egyhangúlag jóváhagyta a érintett felek.

Mivel a Budai híd fontos hidat képez a város San Pedro, a Soupre város, nagyon érintett, a nemzeti autópálya hatóság Elefántcsontpart és a rajzok jóváhagyta a francia Tucker és a nemzeti autópálya Elefántcsontpart Hatóság. Gerenda álláspont elfogadása is elfogadásával több felek közös, szakadó folyamat a nemzeti laboratórium oldalán található mintavétellel. Projekt Tanszék aktívan koordinálja a tervezési jóváhagyás és álláspont elfogadása és egyéb linkek, és végül sikeresen útjàra indult az első T fény ömlött.

Óta április 2016-ban a No. 1 pier Alapítvány konkrét kiöntés kezdett, halmozott megvalósításának konkrét szakadó 2600 tér, földmunka földmunkák 5700 tér. Ebben az időszakban a szellemében a kemény munka, szemben a magas hőmérséklet, a malária és a sok más súlyos természeti viszonyok, a projekt Tanszék munkatársai mindig túlórára az építési vonal. Teljes játék ad a szubjektív kezdeményezés, hogy megoldja a trópusi magas hőmérsékleti feltételeket, szivattyúzás nagy szilárdságú, konkrét és egyéb technikai problémák, a projekt keretében az előfeltétele a fejlődés, a projekt minőségének biztosításához követelmények.

Híd budai 78 méter hosszú, a vasbeton egyszerűen támogatott T-gerenda híd, híd kereszt (3 × 22) méter, set 2 kompenzátorok, a híd rendezett a farok-csatorna. A híd teljes szélessége 10.1 m, és az 1.3 m széles járda és 1,3 m magas korlátok vannak elrendezve, mindkét oldalon. A fennmaradó 7,5 m az úttest és a kétirányú 2,5 km-re cross lejtő. A felső része a híd áll 5 T gerendák / span, 1,8 m-es magasságig, és a karima vastagsága 0,2 m. Web szélessége van változtatott-ból 0,2 m 0.48 m és a leadott C40 / 50 konkrét.