Haza > Hírek > Tartalom

Kábeltálca preferált energiatakarékos anyagok

Jul 23, 2015

Összehasonlítva a hagyományos elektromos berendezéseket gyártó ágazat, szélenergia berendezések élvezni a pozitív hatások úgy tűnik, hogy nagy. A nagy fal Csang Lin értékpapír-elemzőként újságíróknak azt mondta, hogy 4 milliárd beruházási terv az a szélerőmű ipar néhány stimuláló hatása rövid távon, de most finanszírozására nehéz időszakban a szélenergia berendezés gyártó vállalatok, mert a tényleges befektetés minden gazdálkodó viszonylag kicsi, így a közvetlen hatás nem lenne nagy. Másrészt, későbbi kereslet miatt a gazdasági visszaesés lelassult, bár a wind power beruházási, tovább fogja fejleszteni, de lesz "retardált".

Fő kábel híd koncepciója az energiatakarékos elektromos berendezések kétségtelenül legyen energiatakarékos kibocsátás-csökkentést és az új energetikai fejlesztés a közvetlen kedvezményezettekről. 2007-ben Kína energiafogyasztás összesen 2,65 milliárd tonna szén standard, a 97.4 % fogyasztás kábeltálcákhoz vagy 2,58 milliárd tonna. CEC statisztikák azt mutatják, hogy a 2007-es nemzeti villamosenergia-termelés 6000-kilowatt, és mindenekelőtt a fogyasztás 1.282 milliárd tonna szenet, 48.4 % százalék energiafogyasztásunk egésze, így az energiafogyasztás, a villamosenergia-ipari kulccsal összpontosítani a területek, kábeltálcák energia használat és a szennyezés kibocsátás feladat nagyon nehéz.

Yan Biao, a század kábeltálca piaci elemzők előrejelzései, 3-5 éves a jövőben, az energia-megtakarítás és a kibocsátás-csökkentést és a hálózati átviteli ipar irányzat összefüggésben nem csökken. Ezen kívül, szél erő telepített kapacitás mérete és a fotovoltaikus ipar közel 3 év 100 %-os átlagos növekedési ráta, 15 %-a a jövőben 10 atomerőmű kapacitás várható, hogy egy átlagos éves növekedési üteme, a megfelelő berendezés lesz nagyobb gazdasági fejlődés.

Szerint a megújuló energia "Eleven-öt" program 2010-es nemzeti megújuló energia, vízerőmű kapacitásának 190 millió KW, szélenergia beépített kapacitása a 10 millió KW, fotovoltaikus teljes kapacitása 300 000 KW. energia fogyasztás elérte a 10 %-os, 2020-ra Kína 2010 megújuló energia részesedése 16 %-ra növeli.

Általában úgy tűnik, leginkább energiatakarékos kibocsátásai által előre jó, beleértve: elektromos berendezések szempontok, beleértve a hatalom és a magas paraméter generátor, füstgáz gázberendezés szennyvíz desulfurization és gyári villamosenergia energiatakarékos berendezések; elveszett változó elektromos egyszer berendezések szempontok, beleértve a magas nyomás a transzformátor különleges nagy nyomás és magas nyomás kapcsoló berendezések high-end változó elektromos II szer berendezések szempontok, nem Crystal alloy transzformátor, és magas nyomású gyakorisága, és nincs munka kártérítést elveszett, a termékek piaci hely lesz egyre inkább széles.