Haza > Hírek > Tartalom

Egy rövid bevezetés az úszó hídhoz

Jul 20, 2017

Olyan híd, amelyben a hajó vagy a lebegő doboz egy mólót vált és úszik a víz felszínén. A hadsereg a szabványos felszerelést használja fel a katonai ponton híd megnevezésére, pontonként. A ponton híd történelmi feljegyzése korai Kínában. A nagy és világos költészet könyve: "Pro-ying Yu Yu, építs egy csónakot a gerendához", Records Zhou Wang Jichang a Weihe-híd-pontonban, Kr. E. 1184-ben. Donghan Jianwu 11 év (AD 35), Gongsun ebben a Hubei Yidu, Yichang között felállítása a Jangce-ponton. A Western Jin dinasztia idején az első tíz év (274 év), a Henan tartományban lévő du Mengjin a Sárga-folyó közelében, a Yang-ponton felállításához, több mint 800 évig folytatta tevékenységét. A külföldi országokban a perzsa birodalom, Cyrus, 535-ben épített ponton hídot Mesopotámiában, és Zeles-t a Hellespont Pang-ban (ma Dardanelles-szoroson) az első 481-ben, összekötve Európát és Ázsiát.

A ponton híd szerkezete kétféle: a ① hagyományos formája a hajó vagy a lebegő doboz a polcokon, a fedélzeten. ② csónak formájában, vagy a hajó összekötve a farokkal, egy hosszanti oszlopba, vagy a hajó teste szorosan elrendezve egy övbe. Annak érdekében, hogy a ponton tengely helyzete ne legyen eltolva, a felső és alsó végpontoknál rögzíteni kell a kábel rögzítését. A két oldalhoz való csatlakozáshoz átmeneti fényt vagy ugródeszkát kell beállítani mindkét oldalon. Annak érdekében, hogy alkalmazkodni tudjon a vízszint ingadozásához, a két félnek ki kell állítania a leszállást vagy a felszállást és a leszállást.

A Pontoon embereknek, autópályáknak, vasutaknak használható. Szerkezete nem bonyolult, és kényelmes lesz a szétszerelés, de a karbantartás költsége magas. A békeidőben lehet használni a sürgősségi mentességet, vagy ideiglenes közlekedési eszközök, háború idején lehet használni annak biztosítására, hogy a hadsereg gyorsan keresztül a River Katonai szabványú ponton, annak érdekében, hogy növeljék a mobilitás, gyakran használt könnyű fém készült saját típusát.Floating Bridge