Haza > Ismeretek > Tartalom

Mi az a híd? Szerkezete a hídon!

Jul 23, 2015

Hidak a támasztókeret és kábel. Pentele híd, M8 gyakori, mint hosszú, mint a kábeles híd, kábeltálca művek vezetékeket támogató projekt, nincs semmilyen különleges normatív útmutatás, hiányzik a sokoldalúság, a gyártó specifikációja program, így design kiválasztási eljárás alapján kell gyengeáramú rendszerek és a kábel típusa, száma racionálisan kiválasztott a híd. Kábeles híd van a széles, széles körű alkalmazását, fényerősség, szerkezet, alacsony költség, egyszerű felépítésű, vezetékek és rugalmas, szabványos telepítési, megjelenése és így tovább.

Kábeltálca osztva bővítőhely, kábeltálcák és kábellétrák állványok, rácsszerkezet, tartó, konzol és szerelési tartozékok és így tovább. Kijelölés kell figyelni minden része a híd megfelel sorozat, univerzális, szabványosított követelmények. Épületek híd keret lehet független erekció, is lehet csatolni a különböző beépített (frame) beépített valós és cső Galéria zárójel Shang, kell visszavert szerkezete egyszerű, szép, a stílus és a rugalmas konfigurációs és karbantartásával, kényelmes funkciók, minden része a galvanizáló horganyzási, telepítés kitett épületek napjaiban híd keret, ha a közelben strand vagy korrózió kerület, anyag must birtokol korróziógátló , és ellenálló nedvességet, és a tapadás jó, ellenállás ütésállóság magas, valódi szex jellegét meghatározza.

A súlycsökkentés is használható alumínium kábel és FRP híd keret, az alakzat mérete a terhelés tartalmaz jellemzőit és acél híd keret alapvető hasonló, alumínium és acél részesedése különböző minőségű (Al = 2,7, Fe = 7.86), súly kiszámításával, alumínium, acél, mint körülbelül 1:3, két faj anyaga piaci átváltási, alumínium híd keret költség szerint költségek mint hasonló bevonat cink acél híd ára magas, ki kétszer a szer , híd alumíniumból van gyönyörű, fény, és a telepítés kényelmes, előnyök, fogyás az elmúlt években, alumínium ötvözet híd alkalmaztak a projekt.