Híd Pin

CB100 Budai Panel Pin és Pin klipek 1 híd budai komponens összekötő bailey panel összekötő Rácsos tartók. Van egy kör alakú lyuk az egyik végét a PIN-kódot. Helyezze be a biztonsági reteszelődő rövid idő beiktatás, úgy, hogy megakadályozza a PIN-kód formában célba. Van egy konnektor pin felső a...

Termék részletek

CB100 bailey Panel Pin és Pin klipek

1 híd budai összetevő összekötő bailey panel

A fürtös. Van egy kör alakú lyuk az egyik végét a PIN-kódot. Helyezze be a biztonsági reteszelődő rövid idő beiktatás, úgy, hogy megakadályozza a PIN-kód formában célba. Van egy konnektor a pin felső, összhangban a kis kör alakú blende irányába. Rövid idő beiktatás, hogy az aljzat, párhuzamos felső, és alsó akkord tag, úgy, hogy a biztonsági reteszelődő lehet illeszteni a pin simán.
Közben vezetnének be a hármas sorban híd, a kényelem, a szerelvény és eltávolítása, PIN-kódot kell felszerelni a következő: helyezze be a PIN-kódot, az alsó sorban a rácsos első sorának (belső sor) belülről, kívülről, és kívül belül a második és a harmadik sor. A csapok, a felső sor egészül ki a külső.
Rácsos keret anyaga 30CrMnTi, 49.5mm átmérőjű.

Híd budai specifikáció

A Budai híd egy olyan típusú hordozható, előregyártott, rácsos tartós hidak. Ez fejlesztette ki a brit világháború idején katonai használatra, és látta, hogy széles körben használják a brit, mind az amerikai katonai műszaki egységek.

A Budai híd volt igénylő speciális szerszámok sem nehéz berendezések össze előnyeit. A fa és acél híd elemek kicsi és könnyű ahhoz, hogy a szállított teherautók, és felemelte a helyére kézzel, anélkül, hogy a használata egy daru. A hidak volt elég erős ahhoz, hogy tartályok. Bailey hidak továbbra is széles körben használt építőmérnöki építési projektek és ideiglenes átkelőhelyek, a ragadós száj- és járműforgalom.

A sikert Bailey híd volt egyedülálló moduláris, és az a tény, hogy egy lehet összeszerelni minimális támogatással nehézgépek. Legtöbb, ha nem az összes az előző minták, a katonai híd szükséges daru, hogy szüntesse meg az előre összeszerelt hidat, és alacsonyabb a helyére. A Budai rész készült standard acél ötvözet, és elég egyszerű, hogy számos különböző gyárakban készült részeket lehet teljesen cserélhető. Minden egyes alkatrészt is végzett egy kis számú ember, amely lehetővé teszi a hadsereg mérnökök, hogy könnyebben és gyorsabban, mint korábban, előkészítve az utat, a csapatok és a beszerzések halad mögöttük. Végül a moduláris felépítés lehetővé tette a mérnökök építeni minden hidat olyan hosszú és olyan erős, mint szükséges, duplájára vagy háromszorosára fel a támogató oldalsó panelek, vagy folytatták szakaszokon.
CB100(321-Type) híd budai bevezetése

Kompakt 100(CB100;321-Type) standard panel híd alkalmazása:
Híd fedélzet szélessége: 4m
Ingyenes Span hossza: 9-51M
Panel méret: 3000MMX1500MM

A kompakt 100(CB100;321-Type) panel bridge egyfajta híd rendszer, amely lehet disassembler és gyorsan felállítani. Az egész híd a nagyszilárdságú acél hegesztett. A gerenda könnyű kompozit panelek, és a panelek köti panel kapcsolat csapok. A részek közötti átváltáshoz könnyű és könnyű. -A ' könnyű összerakni és szétszedni és a közlekedés számukra. Ez is sorolható panel hidak a span hossza és a szállítás követelmény szerint különböző formáit. Szóval ez széles körben alkalmazzák, egy fejlett és garantált panel hidak sürgősségi szállítás. Alkalmas a terhelés tervei HS-15, a HS-20, a HS-25 és a pedrail-50 stb.

Vizsgálat