Híd

Előírások 1 kevesebb költséggel, széles körben használják 2 össze 10ft 3. panel küld mérnökök irányítják majd a munkaerő 4 1050 pakli 5 gyár közvetlen export alkalmazás a kompakt standard 200 panel híd: egyetlen sáv: híd fedélzet szélessége: 4.2m. Span hossza: 9.14 76.2 m kettős sávok: híd fedélzet szélessége: 7.4 m. Span...

Termék részletek

Műszaki adatok

1. kevesebb költséggel, széles körben használják
2 összeszerelt 10 méteres vizsgálóbizottság
3 küldje mérnökök a vezető munkaügyi
4 fedélzeti 1050
5 gyári közvetlen export

A kompakt standard 200 panel híd alkalmazása:
Egyetlen sáv: híd fedélzet szélessége: 4.2m.     Span hossza: 9.14 76.2 m
Dupla sávok: híd fedélzet szélessége: 7.4m.    Span hossza: 9.14 57.9 m

A kompakt 200 panel híd: A kompakt 200 panel híd hasonlít a kompakt 100 panel híd a megjelenésüket. A különbség az a megnövekedett panel magasság 2.134 m. A módszer a váltakozó ízületek közötti megerősítése akkordokat és a gipszlapok közötti kötőhézagok foglalkoztatott. Ezzel a módszerrel csökkenthető rugalmatlan deformációja a túlméretezett pinholes okozta.  Előre arch módszer továbbá vágni le egy nagyobb mértékben közepén span és függőleges alakváltozás. Csavar-kapcsolódó összetevő módszert a tájékozódó hüvely - rögzítő kapcsolatok pontosságának növelésére. Nyíró jön létre orientációja ujjú és feszültség van fejlett-ban csavarok, ami növeli a használat élet a csavarok és biztonsága érdekében panel hidak. Szélnek ellenáll támasz legyen összetett típus, és kapcsolódik a Keresztfa/gerendák panel hidak általános stabilitásának fokozására.

A része merevített keretek és a panelek között rögzített keresztül annak érdekében, hogy az egész híd megakadályozhatja, oldalsó hajlító áthidaló. Az erekció után lesz előre boltíves nagyfokú felett átível az a híd. Azonkívül ez sorolható egysávos hidak. A kompakt 200 panel híd kettős lane híd is sorolható, ezért szélesíti a alkalmazási tartomány. Alkalmas a terhelés formatervezési minták, a HS-15, a HS-20, a HS-25 és a pedrail-50 stb.

Vizsgálat