[[ImgSrc-headCode]]
[[NavLink_ProDetail]]

Bailey akkord Bolt

Bailey akkord Bolt
Bailey akkord Bolt
Bailey akkord Bolt
Bailey akkord Bolt
Bailey akkord Bolt
Termék részletek

Műszaki adatok
1 támogatni Bailey deszkázat rendszer
2 Csatlakoztassa az akkordokat, és a panelek
3 általánosan használt acél híd
4 Budai híd

Bolt hozzászokott összeköt-a felső és az alsó panel panel.
Rácsos bolt & akkord tag bolt: rácsos bolt a felső és alsó rácsos való csatlakozásra használható. Használata közben, Beszúrás a reteszt a lyukba, rácsos akkord tag bolt fentről lefelé, hagyja, hogy a hajlítási pad a csavar belül az akkord tag ragadják meg, és húzza meg az anyát. Az akkord tag bolt, hasonló a rácsos bolt, csak 7cm hosszú, használt összekötő rácsos és megerősített akkord tagja, telepített szerint 3-20. ábra, hagyja, hogy a csavar fej eltemetni a megerősített akkord tag, elkerülve, hogy blokkolja a híd közben nyomja.
A Budai híd egy olyan típusú hordozható, előregyártott, rácsos tartós hidak. Ez fejlesztette ki a brit világháború idején katonai használatra, és látta, hogy széles körben használják a brit, mind az amerikai katonai műszaki egységek.

A Budai híd volt igénylő speciális szerszámok sem nehéz berendezések össze előnyeit. A fa és acél híd elemek kicsi és könnyű ahhoz, hogy a szállított teherautók, és felemelte a helyére kézzel, anélkül, hogy a használata egy daru. A hidak volt elég erős ahhoz, hogy tartályok. Bailey hidak továbbra is széles körben használt építőmérnöki építési projektek és ideiglenes átkelőhelyek, a ragadós száj- és járműforgalom.

A sikert Bailey híd volt egyedülálló moduláris, és az a tény, hogy egy lehet összeszerelni minimális támogatással nehézgépek. Legtöbb, ha nem az összes az előző minták, a katonai híd szükséges daru, hogy szüntesse meg az előre összeszerelt hidat, és alacsonyabb a helyére. A Budai rész készült standard acél ötvözet, és elég egyszerű, hogy számos különböző gyárakban készült részeket lehet teljesen cserélhető. Minden egyes alkatrészt is végzett egy kis számú ember, amely lehetővé teszi a hadsereg mérnökök, hogy könnyebben és gyorsabban, mint korábban, előkészítve az utat, a csapatok és a beszerzések halad mögöttük. Végül a moduláris felépítés lehetővé tette a mérnökök építeni minden hidat olyan hosszú és olyan erős, mint szükséges, duplájára vagy háromszorosára fel a támogató oldalsó panelek, vagy folytatták szakaszokon.

Vizsgálat